Kruispunt Bosstraat – Industriestraat in Hamont-Achel weer open voor verkeer

De werken op de Bosstraat lopen stilaan op hun einde. Aanstaande vrijdag 22 februari wordt het kruispunt met de Industriestraat opnieuw opengesteld voor het verkeer. Dat betekent dat verkeer vanuit Hamont-centrum dan opnieuw via de Industriestraat naar de industriezone en de bedrijven op de Bosstraat kan rijden. Het doorgaande verkeer naar Achel en Neerpelt blijft voorlopig de omleiding volgen.

In de eerste helft van maart wordt tenslotte nog de Bosstraat tussen Geuskens en de Militaire Dijk afgewerkt. Als ook deze werken klaar zijn, kan verkeer weer in beide richtingen over de vernieuwde Bosstraat rijden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *