Jeugdboerenbruidspaar 2019 Brökwagters gepresenteerd

In het gezellige Brökwagterspelieës in Boshoven werd op vrijdag 22 februari weer het traditionele jeugdboerenbal gehouden. Dit jaar was de eer weggelegd voor Liv Weijers en Juul de Groot.
Liv is de dochter van Toine en Nicole Weijers en de zus van Nouk. Ze is geboren op de 11e van de 11e om 11 voor 1 en op huisnummer 11. Liv zit in groep 8 van de Odaschool bij meester Bair en slaat zelden een feestje van Vv de Brökwagters over. Met de groep Holle Klot heeft Liv een aantal jaren met haar vriendjes en vriendinnetjes meegelopen in de optocht van Boshoven. In het weekend vind je Liv meestal op het hockeyveld van hockeyvereniging Weert. Daarnaast rijdt ze graag op opa’s paardje Eva.
Juul is de zoon van Richard en Sandra de Groot en broertje van Ties. Hij is 11 jaar en zit in groep 8 dan de Odaschool bij meester Ralph en juffrouw Yvonne. Juul is ook vaak te vinden op het veld, maar dan het voetbalveld. Ook de scouting, gamen en natuurlijk Vastelaovendj vieren doet hij graag. Juul was 1 toen hij zijn eerste optocht “liep” en Juul zijn opa en oma komen van de boerderij, dus een perfecte boerenbruidegom.

Ook dit jaar had zowel de bruid als de bruidegom een getuige. Dit waren Juul Mijnheer en Roan Claes.

Juul is de dochter van Laurens en Renée Mijnheer en heeft nog een zus Félice en een broer Sam. Ze zit in groep 8 van de Odaschool en speelt graag handbal. Daarnaast gaat ze graag shoppen met haar vriendinnen. De papa en mama van Juul zijn lid van de V.V. de Leknaze. Op 26 mei 2007 gaven de Leknaze, ter ere van hun 1×11 jarig jubileum, een groot feest. Op deze dag is Juul geboren. De eerste Leknaze baby. Tijdens het feest, met een volle zaal, is Juul’s geboorte bekend gemaakt onder luid applaus.
Roan Claes is de zoon van Ton Claes en Anita Beelen. Hij heeft twee zussen (Senna en Jordan). Roan is 11 jaar en zit ook in groep 8 van de Odaschool. Zijn hobby’s zijn gamen, badminton en elektrische gitaar spelen. Daarnaast houdt hij van een feestje. Roan is al vanaf zijn geboorte grootste fan van Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes. Bij het afscheidsconcert heeft Roan aan Harry beloofd Harry 2.0 te worden. Sindsdien viert Roan de Vastelaovendj in Weert verkleed als Harry.

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprins Sem I in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes flink gehost en gefeest. Het geweldige optreden van Moerepetazie deed nog een schepje bovenop de feeststemming.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *