Maasvissers doen mee aan zwerfvuilactie

Net zoals de voorgaande jaren, doen De Maasvissers uit Geistingen dit jaar opnieuw mee met de zwerfvuilactie van Limburg.net op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart.

“Nu het klimaatdebat zo actueel is, is het een uitgelezen kans om iets terug te doen voor de natuur”, zo reageert voorzitter Johan Telen van de vereniging. Men plaatst wel een warme oproep naar de jeugd en volwassenen om te komen helpen.

Vrijdag 22 maart start men om 16.45 uur en eindigt men als het donker wordt. Zaterdag 23 maart ruimen ze op van 08.30 tot 12.00 uur. Beide dagen wordt gestart aan de container op de Steenberg in Geistingen, waar tevens een drankje en een koekje voorzien zal worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *