Meesterlijke 30ste verjaardagsfeest van Junior Journalist in Kinrooi (video)

Voor de dertigste maal organiseerde het Davidsfonds Kinrooi afgelopen week de Junior Journalist in een vol gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel. “Maar liefst 134 opstellen werden hiervoor ingeleverd door leerlingen van de lagere scholen in de gemeente Kinrooi”, zo vertelt een fiere voorzitter Peter Ressen van het Davidsfonds Kinrooi.

Het landelijk gekozen thema ‘meesterschap’ werd door de vele journalisten ‘in de dop’ op eigen wijze beschreven.

Een jury, bestaande uit een afvaardiging van de oudercomité’s van de scholen, koos van elke school de drie beste opstellen. Uiteindelijk werd ook één winnend opstel gekozen. Dit kwam van de hand van Okke Van Werde die hiermee doorgaat naar de provinciale wedstrijd van het Davidsfonds.

De opstellen zullen binnenkort te lezen zijn in een huis-aan-huis-uitgave dat het Davidsfonds samen met de bibliotheek van Kinrooi zal realiseren. Het programma werd dit jaar opgeluisterd door goochelaar Jahon die de aanwezigen wist te boeien met diverse trucs.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *