Professor Cammu geeft NEOS Kinrooi een les in ‘verouderen voor beginners’

Dat ook senioren nog erg leergierig kunnen zijn, bewezen de ruim 65 aanwezigen afgelopen week in het Dorpshuis in Ophoven. Daar kwam professor dr. Hendrik Cammu hen gedurende twee uur een flinke les geven in ‘Gezond leven: verouderen voor beginners’.

Afgelopen week was professor dr. Hendrik Cammu in Ophoven bij NEOS Kinrooi gastspreker voor een ruim 65-koppig seniorenpubliek, eigen clubleden maar ook enkele andere geïnteresseerden. Geboeid luisterden zij gedurende twee uur naar de erg interessante les waarin de professor stapsgewijs de belangrijkste factoren voor een gezond leven ontleedde en uitlegde.

Om nog wat jaren aan je leven toe te kunnen voegen, begin je volgens de professor best zo vroeg mogelijk met jezelf gezonde leefgewoonten eigen te maken. Concreet zijn dat vooral: niet roken, je alcoholgebruik matigen, letten op je voeding en wekelijks voldoende bewegen.

Na zijn leerrijke uiteenzetting dankte de voorzitter de gastspreker hartelijk met een kleine attentie. En was het tijd voor een kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *