Vormingsavond 'belonen en straffen'

De afdelingen Ophoven, Geistingen, Kessenich, Kinrooi en Molenbeersel van de Gezinsbond organiseren een vormingsavond ‘Belonen en Straffen’, die op dinsdag 19 maart 2019 van 20.00 tot 22.00 uur doorgang zal vinden in het Chirolokaal aan de Truyenstraat 20 D te Molenbeersel.

‘Dat heb je goed gedaan.’ ‘Als je nu niet luistert, zet ik de TV af.’ ‘Ruim even op, dan krijg je daarna een ijsje.’ Belonen en straffen maken al snel deel uit van opvoeden. In deze vorming gaan de cursisten hiermee aan de slag. Ze kijken naar het gedrag van kinderen (3-10 jaar), maar stellen vooral hun gevoelswereld voorop.

De deelname voor leden van de Gezinsbond is gratis, niet-leden betalen € 4,00.

Inschrijven dient vóór 12 maart 2019 te gebeuren met vermelding van je naam en lidnummer van Gezinsbond. Plaatsen zijn beperkt, max. 20 deelnemers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *