Vormingsmoment voor begeleiders rijbewijs

De Gezinsbond van de afdelingen: Ophoven, Geistingen, Kessenich, Kinrooi en Molenbeersel organiseren een Vormingsmoment voor begeleiders vrije begeleiding rijbewijs.

Dit zal doorgang vinden op maandag 25 maart 2019 van 19.30 tot 22.30 uur in de Polyvalente zaal van Gemeentelijke basisschool 3K in Kinrooi aan het Nelisveld. Vanwege de verplichte richtlijn van de overheid wordt deelnemers verzocht minimaal tien minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

De rijopleiding is veranderd. Als je een leerling-bestuurder wilt begeleiden bij het behalen van het rijbewijs ben je verplicht om een theoretisch vormingsmoment te volgen van drie uur.

Naast de opfrissing van de verkeersregels worden ook de juiste technieken en vaardigheden in een stappenplan aangeleerd en dit door een bekwame lesgever.
Nadien ontvangen de deelnemers een attest (10 jaar geldig) en de leerling-bestuurder kan met dit attest, samen met het attest van het examencentrum het voorlopig rijbewijs aanvragen op het gemeentehuis.

Deelname voor begeleiders is € 20,00. Leerling-bestuurders zijn gratis.

Inschrijven dient vóór 18 maart 2019 te gebeuren met vermelding van je naam en adres. De plaatsen zijn beperkt, maximaal 20 deelnemers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *