Aanrijding politieauto en scooter na achtervolging

politie

Zondagavond heeft na een achtervolging op de Terbaansweg in Roermond een aanrijding plaatsgevonden waarbij een opvallende politieauto en een scooter betrokken waren.

De surveillanceauto zette de achtervolging vanaf de Lindenlaan/Oranjelaan in nadat de bestuurder een stopteken van de politie negeerde. Op de Terbaansweg kwam het tot een aanrijding tussen de politieauto en de scooter. De bestuurder van de scooter, een man van 18 jaar uit Roermond, kwam ten val. Vervolgens is een ambulance ter plaatse gekomen en is de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie in Oost-Brabant heeft zondagavond onderzoek verricht op de de Terbaansweg. Het Team Tactische Ondersteuning Verkeer (TTOV) van de politie in Limburg heeft het onderzoek naar de toedracht inmiddels overgenomen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.