Bedrijfsbezoek vtbKultuur Maaseik aan matrassenproducent

Er staat een bedrijfsbezoek gepland aan Veldeman van vtbKultuur Maaseik.

Veldeman Group is een 100% familiale onderneming opgericht in 1954, nu actief in heel Europa. De kernactiviteit ligt in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige slaapsystemen voor het midden- en hogere marktsegment. De productie van matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedbanken gebeurt in eigen ateliers in België, Frankrijk en Polen.

Woensdag 27 februari neemt de productiedirecteur de aanwezigen van vtbKultuur Maaseik om 13.30 uur mee op ontdekkingsreis door Velda’s productiehuis. De aanwezigen zien hoe matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedbanken worden ontworpen, gemaakt ….

De tour duurt een tweetal uurtjes en eindigt in de toonzaal waar men kan nagenieten van de afgewerkte producten, samen met een warme tas koffie en Limburge vlaai. Het einde is voorzien omstreeks 16.00 uur.

Aanmelden kan, voor 24 februari, online.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.