Coupontools uit Dilsen-Stokkem stimuleert internationale groei met vier nieuwe lokale resellers

Softwarebedrijf Coupontools uit Dilsen-Stokkem, breidde in 2018 internationaal uit met 4 nieuwe vertegenwoordigers in Missouri, Colorado, Kenia en Ierland om hun groei in 2019 te stimuleren, de internationale positie te versterken en het Amerikaanse marktaandeel te vergroten.

December 2018 zijn de eerste lokale vertegenwoordigers van Coupontools gestart in hun respectievelijke regio’s en landen: Missouri, Colorado, Kenia en Ierland. “Coupontools is een sterk groeiende software met veel potentie en groeimogelijkheden en die groei zit zowel in het binnen- als het buitenland”, zegt Tom Hendrix, CEO van Coupontools. Hij investeerde niet alleen in internationale werkkrachten, maar ook in eigen land nam hij voor het einde van het jaar 2018 nog twee fulltime medewerkers aan voor hun hoofdzetel in Dilsen-Stokkem.

Coupontools sluit het jaar 2018 af met 2 nieuwe Amerikaanse resellers. “Amerika is zonder twijfel het land van couponing, zowel in print als digitaal en dat merken we ook aan ons klantenbestand”, vertelt Tom. 65% van Coupontools’ klanten zijn Amerikaanse handelaars. Dankzij de lokale resellers in Amerika wil Tom het al bestaande marktaandeel van Coupontools vergroten, terwijl de vertegenwoordigers in Kenia en Ierland de lokale sales moeten stimuleren om ook deze landen op de kaart te zetten. “Recent hebben we in beide landen enkele grote projecten afgesloten. Er is een duidelijke groeiende interesse in de mogelijkheden van digitale couponing en daar willen we op inspelen.”

Coupontools telt 521 tevreden klanten in maar liefst 69 verschillende landen. “Ik ben een voorstander van internationale handel. Het gaf en geeft ons als bedrijf nog steeds de mogelijkheid om op een snel tempo sterk te groeien. Al deze handelaars of ze nu een bedrijf hebben in België, Hongarije, Australië of Jamaica hebben hun eigen visie en mening over de software, waardoor we ons product keer op keer kunnen verbeteren.”

Coupontools werd in 2013 opgericht als onderdeel van Xtreme Internet Solutions en telt 7 werknemers en 4 internationale resellers. De hoofdzetel is gelegen in Dilsen-Stokkem. Ze ontwikkelen en vermarkten mobiele marketingsoftware voor het maken en verspreiden van digitale kortingsbonnen en loyaliteitssystemen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *