Domino komt naar Elen-Dilsen

Domino met een hoofdletter D komt naar Elen-Dilsen. Dit uniek trio maakt het zich niet makkelijk. Zo brengen ze geen eigen gekozen covers maar laten ze de keuze over aan het publiek, zowel reactief of zelfs middels App. Op paaszondag 21 april om 15.00 uur zal Domino ‘on stage’ komen bij De Alphorn aan de Rijksweg 874 in Elen-Dilsen.

De aanwezigen kunnen op het moment zelf kiezen welke nummers ze zingen. Naast dit brengen ze de nummers 100% live.

Domino bestaat uit Marc, Tabitha en Peter maar in Elen-Dilsen zijn ze speciaal aangevuld met trompet en saxofoon. Al deze artiesten spelen in op elkaar en dit zorgt voor ambiance met interactie maar ook voor een huiskamer- gevoel optreden.

Dit concert wordt voorafgaand ingeleid door een Mediteraans Walking Dinner by Pascucci.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *