Drugslab ontdekt

Politie

In een woning aan de Jan Steenstraat in Sittard is donderdagmiddag een productielocatie van vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen.

Rond 13.30 uur kwam een melding bij de hulpdiensten binnen van mogelijk een productielocatie in de woning. De Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de Brandweer heeft metingen verricht en het pand betreden. Daarbij bleek dat er inderdaad sprake is van een productielocatie. Daarop werd de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) in kennis gesteld en die kwamen direct ter plaatse.

Omvang
Hoe groot de productielocatie is, wat er geproduceerd wordt en om welke hoeveelheden het gaat, is op dit moment nog niet bekend. Dat zal duidelijk worden wanneer LFO het pand onderzocht heeft. Voor zover bekend is de productielocatie niet in werking.

Omwonenden
De bewoners van één van de naastgelegen woningen zijn door de hulpdiensten uit de woning gehaald. De andere naastgelegen woning is niet bewoond. De overige bewoners in de omgeving zijn in kennis gesteld.

Afzetting
De omgeving van de woning is afgezet. Hoe lang deze afzetting nog gaat duren, is niet bekend.

Meer informatie aantreffen of vermoeden productielocaties
via DEZE LINK.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *