Gemeente Echt-Susteren stopt samenwerking rondom gemeentegids

Echt-Susteren

De laatste jaren bereikten het gemeentebestuur van Echt-Susteren steeds meer klachten over de kwaliteit van de informatie in de gemeentegids. Deze gids werd door een extern bureau samengesteld en betaald. Dit bureau was ook verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud. De gemeente heeft nu besloten te stoppen met de samenwerking rondom deze uitgave.

De gemeente Echt-Susteren ondersteunde deze uitgave door de informatie over de gemeente via deze gids te communiceren. Omdat de titel ‘gemeentegids’ de indruk wekte dat dit een gemeentelijke publicatie was en het voor het bureau niet mogelijk bleek om de informatie up to date te krijgen, heeft de gemeente besloten niet verder te gaan met de samenwerking. Het bedrijf heeft de gemeente laten weten dat zij onder eigen titel en verantwoordelijkheid een informatiegids Echt-Susteren zullen uitgeven. De gemeente is bij deze uitgave op geen enkele wijze betrokken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *