Misverstand door meisjes van plezier

Op de Venlosesteenweg in Ophoven zijn agenten van de Politiezone Maasland donderdagochtend 21 februari aanwezig geweest vanwege de melding van een diefstal. De dieven zouden nog in de woning aanwezig zijn omdat hun wagen voor de deur stond geparkeerd.

De politie kreeg omstreeks 03.40 uur een melding van de diefstal. Toen de agenten aankwamen op het adres troffen ze de bewoners aan, die zich in de slaapkamer hadden opgesloten. De ‘vluchtwagen’ waarover gesproken was tijdens de melding werd echter niet aangetroffen door de agenten.

Agenten troffen ook geen braaksporen aan. Navraag bij de bewoners leverde op dat de verdachten hadden aangebeld bij de woning en vervolgens weer vertrokken waren. Zij ervaarden dit als het peilen of er bewoners thuis waren om vervolgens in te kunnen breken.

Toen de agenten verderop op de Venlosesteenweg liepen, zagen ze de verdachte wagen even verderop staan bij een bar. Het bleek dat de eigenaren van die auto zich van adres vergist hadden, ze hadden namelijk een afspraak bij de meisjes van plezier in de betreffende bar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.