Prins Wil Seniorenprins bij De Gaaplepels

Onder grote belangstelling is zaterdag 2 februari Prins Wil uitgeroepen als de 3 x 11de Seniorenprins bij De Gaaplepels in Molenbeersel. Wil Van Nunen volgt hiermee Pierre Kunnen op. Prins Wil is van oorsprong afkomstig uit Sittard. “De liefde bracht me in Molenbeersel”, zo vertelde hij na de onthulling in ‘De Stegel’.

Wil Van Nunen is nu gepensioneerd maar heeft in zijn werkzame jaren altijd cv-ketels verkocht. Momenteel houdt hij zich met Ivonne bezig met lekker eten en op vakantie gaan. Oostenrijk en Spanje zijn de lievelings-bestemmingen van Wil, maar ook in de Benelux bezoeken ze menig plaatsje.

Een bijkomstigheid is dat Wil naast Vorst Ruud, op de Fiejestraat in Molenbeersel woont.

De strekking van de nieuwe Seniorenprins: “Ich bin es Marot gebore, mer noe maag ich met trots zegge dat ich eine Gaaplepel ben gewore!”

Zondag 3 februari wordt de Jeugdprins in Molenbeersel bekend gemaakt en zaterdag 9 februari de Grote Prins. Op zondag 17 februari kunnen alle hoogheden tijdens de receptie vanaf 13.11 uur gefeliciteerd worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *