Residentie Boneput zoekt oud servies

Een koffieklets of theekransje is misschien iets alledaags, maar het brengt heel wat gezelligheid met zich mee. Het personeel van Residentie Boneput in Bree wil samen met de bewoners het koffiemoment nostalgisch ervaren door deze te schenken in brocant, oud servies. Daar is men nu naar op zoek.

Het personeel heeft al diverse markten bezocht maar heeft nog geen passend koffieservies kunnen vinden. Daarom roept men nu inwoners van Bree en omgeving op om eens te kijken in hun kast of er wellicht zo’n oud servies stat te ‘verstoffen’.

“Als het bij mensen in de weg staat en het ziet er nog goed uit, kunnen wij het in onze residentie prima gebruiken”, aldus een van de medewerkers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.