Theo Francken komt naar Kinrooi

N-VA Kinrooi organiseert op maandag 1 april 2019 een gespreksavond met voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.

De politicus komt met ‘Theo Toert’ toelichting geven over de Europese migratiecrisis, het Belgische asiel- en migratiebeleid en de nakende verkiezingen. Na de lezing zal hij ook antwoorden op vragen en is er tijd voor een drankje.

“We zijn heel blij dat Kinrooi de populairste politicus van het moment heeft kunnen strikken”, zegt Niels Van Eygen, van N-VA Kinrooi. Geïnteresseerden kunnen die avond ook het boek ‘Continent zonder grens’ van Theo Francken kopen. Er bestaat tevens de mogelijkheid om het boek te laten signeren.

De deuren van feestzaal Oppenhof te Kessenich gaan open vanaf 19.30 uur. De lezing zelf start om 20 uur. De toegang is volledig gratis. Inschrijven is niet verplicht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.