Verjaardagsfeestje niet zonder kleerscheuren

Agenten van de Politiezone Maasland hebben zondag 3 februari om 08.30 uur een persoon aangetroffen op de Weg naar As in Opoeteren. De jongeman was dronken.

Het leek alsof de 20-jarige inwoner van Neerpelt onder ene trein was gekomen, zo gescheurd waren de kleren die hij droeg. Ook zat hij vol met schaafwonden. De agenten vroegen hoe de jongen er zo uit kon zien, maar deze wist er geen antwoord op te geven.

Nadat de jongeman het telefoonnummer van zijn ouders had gegeven, kwam zijn vader hem ophalen. De vader vertelde de agenten dat zoonlief naar een verjaardagsfeestje in Dorne was geweest en nam hem mee naar huis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.