Truitje van Dries Mertens krijgt ereplaats in sporthal Bocholt

Sinds kort hangt er een voetbalshirt van Rode Duivel Dries Mertens te pronken in de sporthal van Bocholt. Een geschenk van Eddy Pepels, verzorger van de Rode Duivels tijdens het afgelopen WK.

De Rode Duivels speelden dit jaar een fenomenaal WK in Rusland. De Bocholter inbreng in dit succes was niet onbelangrijk. Onze nationale voetbalvedetten werden immers vakkundig gemasseerd door Bocholtenaar Eddy Pepels. De derde plaats op een WK en de bijbehorende bronzen plak waren redenen genoeg om Eddy op 3 augustus van vorig jaar op het gemeentehuis van Bocholt te huldigen. Tijdens deze huldiging overhandigde Eddy het truitje van niemand minder dan Dries Mertens aan burgemeester Stijn Van Baelen.

Zo’n kleinood mag natuurlijk niet ergens in een kast blijven liggen. Het shirt werd ingekaderd en kreeg intussen een mooi plaatsje in sportcomplex de Damburg. Een blijvend aandenken aan een sportieve superprestatie.

Foto: Koen Nijsen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *