Mullerhof, Press & Paper Clips en Gorissen bvba genomineerd voor UNI-K award 2019

UNIZO Kinrooi maakte zaterdagochtend 2 maart in aanwezigheid van Schepen Peter Nies van lokale economie de drie genomineerden voor de UNI-K Award 2019 bekend. Dit zijn Mullerhof, Press & Paper Clips en Gorissen bvba.

De drie genomineerden bleven over van 59 voorgedragen Kinrooise bedrijven. Iedereen kon een bedrijf voordragen.

Op basis van uitstraling, verwezenlijkingen en voordrachten heeft een tienkoppige jury van zelfstandige ondernemers zich geboden over de deelnamedossiers van de bedrijven. Daarin beschreven de kandidaten het afgelegde parcours van hun onderneming, hun missie, visie en strategie voor de toekomst. De jury nomineerde drie bedrijven die zij in maart zal bezoeken om uit te vinden wie dit jaar de UNI-K Award in de wacht zal slepen.

Op 15 maart kunnen ondernemers uit Kinrooi getuige zijn van de bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de trofee. De feestelijke avond vindt dit jaar plaats in de Stegel te Kinrooi en zal worden afgesloten met de muziekband Domino.
Ook de aanwezige ondernemers kunnen stemmen voor de publieksprijs om zo een publiekswinnaar aan te duiden.

Iets meer over de genomineerden:
Mullerhof: Zaakvoerder Kurt Prikken is in 2007 in de zaak gestapt, in 2013 heeft hij de zaak overgenomen. In 2013 heeft hij een totale verbouwing laten doen met de modernste friteuse en energiezuinige apparaten. De zitplaatsen werden hierdoor verhoogd van 16 naar 34. In 2018 bleek dat de friteuse onvoldoende capaciteit had en werd een nieuwe friteuse geplaatst: klanten worden zo nog sneller en beter bediend. Kwaliteit en klantentevredenheid draagt hij nauw in het hart.

Press & Paper Clips: is de cadeau & kantoorvakhandel bekend Kinrooi en omstreken. Een bedrijf dat zich laat kenmerken door openheid en sociaal engagement. Mathy Kwaspen en Linda Houben staan al sinds jaar en dag met een glimlach aan het roer van dit bedrijf.

Gorissen bvba: is een gekend bedrijf in ramen, deuren, rolluiken , zonweringen. Gorissen is een echt familiebedrijf met hoogstaande kwaliteit in schrijnwerk. De lange samenwerking met Kömmerling is een samenspel van technologie en vakmanschap. Het bedrijf, met Jaak Gorissen als zaakvoerder, staat gekend om hun kwaliteit en goede service.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *