Kloonjestoet live op Grensland Actueel

Op carnavals dinsdag trekt traditiegetrouw de ‘Kloonjestoet‘ door de straten van Maaseik. Naar schatting zo’n 1111 clowns, jong en oud, in alle vormen en maten,  vormen samen een unieke kolderieke optocht.

Omstreeks 20.11 uur zal het spektakel beginnen en start ook de live uitzending op Facebook. Zondag 31 maart pakken we groots uit met voor de tweede keer een live uitzending van de halfvastenstoet, waarbij we meerdere camera’s en zeer deskundig commentaar voorzien. Alaaf !

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *