Meedoen met brainstorm over zwerfaval

Op maandagavond 11 maart van 18.00 tot 21.00 uur organiseert de Gemeente Weert in de Poort van Limburg een kleinschalige, creatieve brainstorm over zwerfafval. Inwoners zijn van harte welkom om mee te doen.

Samen met wethouder Martijn van den Heuvel verkennen de deelnemers ideeën en meningen. Ook gaan ze op zoek naar slimme, nieuwe oplossingen om zwerfafval te verminderen.

Het is niet nodig dat men als deelnemer een bijzondere of uitgesproken mening hebt over zwerfafval. Iedereen mag meedenken. De inzet van diverse bijzondere werkvormen zorgt voor het stimuleren van de creativiteit. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Inwoners die zin hebben in een leuke en energieke bijeenkomst kunnen zich aanmelden. Aanmelden is nodig vanwege het bestellen van het avondeten. Bij veel animo komt er op korte termijn een tweede bijeenkomst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *