Politie Echt houdt inwoner in Susteren aan wegens cocaïne-bezit

Het team Infra van de politie Limburg heeft woensdagmiddag 6 maart in Susteren een inwoner uit Echt aangehouden. De politie hield op de kruising van de Heidestraat met de Hommelweg in Susteren een verkeerscontrole. Bewoners van de wijk Heide in Susteren klagen regelmatig bij de wijkagenten over rijgedrag in hun woonwijk.

Na een gehouden drugstest bleek dat de bestuurder vermoedelijk cocaïne en wiet gebruikt had. De bestuurder, een 23-jarige man uit Echt, werd aangehouden voor rijden onder invloed en moest mee naar het politiebureau voor een bloedproef. Hij trachtte te vluchten. De politie zette pepperspray in om de vlucht en het verzet te staken.

Hij kreeg een rijverbod. Als uit de bloedproef blijkt dat hij inderdaad onder invloed van drugs gereden heeft, zal het rijbewijs ingevorderd worden en bij het C.B.R. een onderzoek naar zijn rijvaardigheid gevorderd worden.

Tijdens de controle werd in de auto een gestolen bankpas, drie wikkels cocaïne en ruim 1.000 euro aangetroffen. Deze drugs werden in beslag genomen. Het geld werd in het kader van ‘afpakken’ in beslag genomen. De verdachte had geen goede verklaring voor het bezit van een dergelijke som geld.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *