Kerk in Opoeteren tijdelijk gesloten

In overleg met de kerkfabriek van Opoeteren heeft burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik zojuist het besluit genomen om de Sint-Dionysiuskerk in Opoeteren te sluiten. Reden is dat de haan boven in de toren los staat.

De haan staat los sinds de storm van afgelopen zondag. In afwachting van het afhalen van de torenhaan zullen er geen erediensten plaatsvinden in de kerk van Opoeteren. Een perimeter rond de kerk is ook afgezet met nadarhekken.

Het is nog onbekend wanneer het euvel is opgelost.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *