Levensloop Maaseik zoekt vrijwilligers

De voorbije jaren was de gemeente Kinrooi samen met Maaseik, Bree en Dilsen-Stokkem een trouwe partner én deelnemer aan Levensloop Maaseik, hét 24 uur durend evenement voor iedereen die met kanker te maken heeft. Voor de organisatie dit jaar is het organiserend comité op zoek naar vrijwilligers.

Levensloop draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving in de strijd tegen kanker. De 24 uur wandelen of lopen symboliseert het voortdurend gevecht van mensen met kanker en hun naasten tegen deze ziekte. Het evenement in mei kende de laatste jaren veel succes en bracht een behoorlijk bedrag op in de strijd tegen kanker. Er komt heel wat kijken bij de organisatie van zo’n evenement.

De dag zelf zijn er tientallen vrijwilligers in de weer maar vooraf is er ook een comité dat dat allemaal moet voorbereiden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *