Optreden Frank Boeijen verplaatst naar De Posthoorn

Op zondag 7 april zakt niemand minder dan Frank Boeijen af naar Hamont-Achel. Aanvankelijk zou de populaire Nederlandse zanger optreden in Cinema Walburg, maar de theatertour wordt nu verplaatst naar De Posthoorn. De beschikbare tickets voor Cinema Walburg waren immers in een vingerknip uitverkocht. Door de show te organiseren in een grotere concertzaal komen er heel wat extra tickets vrij. 

Tijdens deze muzikale avond maak je een reis door de tijd vanuit de jaren ’80 tot de dag van vandaag. Hits van toen, zoals ‘De Verzoening’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Koud in mijn hart of ‘Vaderland’ worden op verrassende manieren naar het heden gehaald. Een onmiskenbare stem, liedjes recht uit het hart en een band die past als een warme jas: met zijn persoonlijke verhaal raakt Frank Boeijen het hart van menig theaterbezoeker.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *