Dienstverlening Gemeente Maasmechelen kortstondig verstoord

De dienstverlening in het gemeentehuis van Maasmechelen zal op donderdag 14 maart verstoord zijn. Door een grootschalige omschakeling van het computernetwerk zullen de meeste elektronische handelingen niet mogelijk zijn.

De diensten zijn, zoals steeds op donderdag, geopend van 09.00 tot 12.00 uur. De medewerkers stellen alles in het werk om de bezoekers optimaal verder te helpen. Indien mogelijk vragen zij bezoekers om op een later tijdstip terug te keren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *