Kom naar de ‘Zuyderland Experience’ !

Zuyderland

In het derde weekend van maart opent Zuyderland de deuren van diverse locaties om iedereen een blik achter de schermen van deze grote zorgorganisatie te gunnen. Het hele programma is nu bekend: dat vind je hier!

De ziekenhuizen in Heerlen en Sittard-Geleen zijn zaterdag 16 maart (10.00 – 15.00 uur) open voor publiek. Een dag later, zondag 17 maart (14.00 – 16.30 uur) houdt zorgcentrum Hoogstaete in Sittard open dag.

Tijdens de open dag in de ziekenhuizen, de Zuyderland Experience, kun je niet alleen van alles bekijken. Je kunt ook luisteren en doen. Van banenmarkt en opleidingsplein tot een escaperoom en virtual reality. En van Intensive Care en het laboratorium tot de Thuiszorg of juist de operatiekamers. Het programma is heel divers! Klik hier om het programma te bekijken!

Kinderen
Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te doen. Zo is er het beren- en poppenspreekuur en kunnen kinderen een armpje laten gipsen. Voor de allerjongsten is er een speurtocht.

Zorgcentra
De jaarlijkse open dag in zorgcentrum Hoogstaete, zondag 17 maart, biedt onder meer demonstraties over innovatie en technologie in de zorg. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met de zorgrobots die Zuyderland daar gebruikt. Ook ontmoet je er de vrijwilligers, die iedere dag het verschil maken.

Werken in de zorg
Tijdens de open dagen is er veel aandacht voor het werken in de bijzondere wereld van de zorg. Heb jij wel eens gedacht aan een baan binnen Zuyderland? Dan is deze open dag, inclusief grote arbeidsmarkt, ècht iets voor jou.

Toegang en parkeren
Op de dag zelf krijgt iedereen bij de ingang een plattegrond waarop alle deelnemende specialismen zijn aangegeven. Aanmelden voor de verschillende rondleidingen kan op de dag zelf. De toegang is natuurlijk gratis. Ook het parkeren in de parkeergarages kost tot 16.30 uur niks.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *