Senioren 50+Maas-Oeter luisteren geboeid naar lezing door Sabine Engelen

De senioren van 50+Maas-Oeter nodigden zopas Sabine Engelen uit voor een lezing.

Een lezing organiseren met een ervaren spreker over vele verhalen beschreven in verschillende boeken, is niet zo beklijvend als iemand uitnodigen zoals Sabine Engelen. De 50+Maas-Oeter senioren deden het. Het eerste boek van Sabine ‘En vandaag lach ik’ beschrijft de gebeurtenissen van de toen vijfentwintigjarige Sabine die haar toch al harde leven op de boerderij zag veranderen in een ware hel.

Geboeid luisterden de aanwezigen naar het relaas van opeenvolgende gebeurtenissen, het waarom en wie haar moeder vermoordde. De ondervragingen, het verwerkingsproces en haar eenzame, twintig jaar lange strijd om zichzelf te bevrijden. Achteraf konden de toehoorders vragen stellen die door Sabine met ernst en grote nuchterheid werden beantwoord. Marc Geyens van Uitgeverij Het Punt sprak de hoop uit dat er een vervolg kwam op haar eerste boek, waarin dan dieper kon ingegaan worden op menselijke relaties, interacties, en hun drang naar erkenning en rechtvaardiging.

Foto: Jozef Nizette

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *