Vijfde Uni-K Award voor Frituur Mullerhof

Kurt Prikken van Frituur Mullerhof uit Molenbeersel heeft vrijdagavond 15 maart de vijfde Uni-K Award in ontvangst genomen die uitgereikt werd door UNIZO Kinrooi.

Een tienkoppige jury koos Mullerhof uit de drie genomineerden op basis van uitstraling en verwezelijkingen.

De andere genomineerden waren Gorissen uit Molenbeersel en Press & Paper Clips uit Kinrooi. “De keuze was niet gemakkelijk”, aldus de jury.

Zaakvoerder Kurt Prikken van Mullerhof reageerde verrast. Hij stapte in 2007 in de zaak, in 2013 heeft hij de zaak overgenomen. In dat jaar heeft hij een totale verbouwing laten doen met de modernste friteuse en energiezuinige apparaten. De zitplaatsen werden hierdoor verhoogd van 16 naar 34. In 2018 bleek dat de friteuse onvoldoende capaciteit had en werd een nieuwe friteuse geplaatst: klanten worden zo nog sneller en beter bediend. Kwaliteit en klantentevredenheid draagt hij nauw in het hart.

Naast de Uni-K award was er ook nog een publieksprijs. Daar konden een 300-tal aanwezigen in GC De Stegel tijdens de uitreiking voor stemmen. De publieksprijs ging dit jaar naar Press & Paper Clips van Mathy Kwaspen en Linda Houben.

Tot slot kende de jury ook nog een spotlight award toe. Die is voor een opmerkelijke onderneming of ondernemer die opvalt of uniek is in zijn vak… of – deze editie – voor een opmerkelijk iets want dit jaar won een product de spotlight award. De lekkere lokale yacon gin werd immers speciaal in de kijker gezet. Peter Cremers en Erik Vanhove sprongen meteen in de auto om voldoende flessen te halen om de aanwezigen te trakteren.

Zondag 17 maart zal vanaf 12.00 uur een uitgebreide videoreportage te zien zijn bij Grensland Actueel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *