UNIZO Kinrooi reikt vijfde Uni-K Award uit aan Frituur Mullerhof (video)

Vrijdagavond 15 maart vond de uitreiking van de vijfde Uni-K award plaats in GC De Stegel in Molenbeersel. Tijdens het officieel gedeelte van deze gezellige avond, georganiseerd door UNIZO Kinrooi en de gemeente Kinrooi, werd de nieuwe laureaat bekendgemaakt: Frituur Mullerhof.

Net zoals andere jaren kon iedereen op voorhand kandidaten voordragen. Uit die kandidaten filterde de jury drie genomineerden, namelijk frituur Mullerhof, Press & Paper Clips en bvba Gorissen. Na een bedrijfsbezoek aan deze drie genomineerden bepaalde de jury de uiteindelijke winnaar.

Frituur Mullerhof werd uitgeroepen als vijfde winnaar van de prestigieuze ondernemersaward en vervoegt nu het lijstje met voormalige winnaars van de Uni-K award: Baens afwerkingsbedrijf (2015), landbouwbedrijf Leo Henckens en Carine Snijkers (2016) fruitkweker Albert en Christa Royakkers (2017) en Bakkerij Martens (2018). Een ontroerde Kurt Prikken droeg de trofee meteen op aan het hele team van de frituur.

Naast de Uni-K award was er ook nog een publieksprijs. Daar konden een 300-tal aanwezigen in GC De Stegel tijdens de uitreiking voor stemmen. De publieksprijs ging dit jaar naar Press & Paper Clips van Mathy Kwaspen en Linda Houben.

Tot slot kende de jury ook nog een spotlight award toe. Die is voor een opmerkelijke onderneming of ondernemer die opvalt of uniek is in zijn vak… of, deze editie, voor een opmerkelijk iets want dit jaar won een product de spotlight award. De lekkere lokale yacon gin werd immers speciaal in de kijker gezet. Peter Cremers en Erik Vanhove sprongen meteen in de auto om voldoende flessen te halen om de aanwezigen te trakteren.

De uitreiking werd naar jaarlijkse traditie gehost door Cynthia Reekmans. Na de ontvangst en walking diner buffet werden de genomineerden voorgesteld aan de hand van een uitgebreid interview. Eenmaal alle winnaars gekend en de prijzen verdeeld, volgde nog een gezellige avond met live muziek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *