Hef- en tiltechnieken voor Kinrooise mantelzorgers

Een mantelzorger is iemand die vanuit een sociale en emotionele band één of meer personen met verminderd zelfzorgvermogen, niet beroepshalve maar meer occasioneel, helpt en ondersteunt in het dagelijkse leven. Binnenkort organiseert men in Kinrooi een cursus voor mantelzorgers.

Als mantelzorger sta je vaak in voor verzorgende en rugbelastende taken, tillen van zware lasten, trekken en duwen en een gebogen rug. Daarvoor zijn allerlei hulpmiddelen en technieken bedacht die noodzakelijk zijn om de belasting van de rug binnen de aanvaardbare grenzen te houden.

Wil je graag meer weten? Dan ben je welkom op woensdag 27 maart om 19.00 uur tijdens de vorming Hefen tiltechnieken voor mantelzorgers. Deze vorming in samenwerking met Familiehulp/Thuiszorgwinkel vindt plaats in de kleine zaal van GC De Stegel (Weertersteenweg 363 bus 3, ingang via de Oude Kerkstraat).

De vorming is gratis, maar je moet wel inschrijven vòòr 20 maart.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *