Fietsverbinding Kelpen-Oler en Ell

Op woensdag 3 april 2019 start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het aanbrengen van een fietssuggestiestrook op de Ellerweg/Sebastiaanstraat in Kelpen-Oler/ Ell. De werkzaamheden worden volgens planning op woensdag 10 april 2019 afgerond.

De gemeente Leudal wil met het aanbrengen van de fietssuggestiestrook bijdragen aan een veiligere verbinding voor fietsers tussen Kelpen-Oler en Ell.

Vanaf Grathemerweg tot aan de bebouwde kom in Ell wordt op de Ellerweg en Sebastiaanstraat een rode fietssuggestiestrook aangebracht. De toplaag van de fietssuggestiestrook wordt vervangen door rood asfalt, met een uitgangsbreedte van 1,50 m aan weerszijde.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *