Inwoner uit Maaseik veroordeeld voor mensenhandel krijgt extra boete

Een 45-jarige inwoner van Maaseik had al een veroordeling van drie jaar voor mensenhandel. Hij kreeg er dinsdag 19 maart nog ene extra celstraf van acht maanden plus een geldboete van 4.000 euro bovenop.

De Maaseikenaar werd veroordeeld voor mensenhandel van Oost-Europese bouwvakkers, zo meldt HbvL. De extra celstraf en de geldboete krijgt de persoon omdat hij faillisementsmisdrijven gepleegd zou hebben. Hij zou onder meer zijn eigen firma in Maasmechelen failliet hebben laten gaan waarbij er een schuld zou zijn van 197.529 euro.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *