Dilsen-Stokkem zoekt deskundigen voor de omgevingsraad en de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening

De Stad Dilsen-Stokkem zal de komende legislatuur heel wat plannen ontwikkelen die de stedelijke ruimte zullen veranderen of net zullen behouden. Hiervoor zoekt men deskundigen.

Het stadsbestuur is op zoek naar deskundigen rondom het thema omgeving en/of ruimtelijke ordening. Kandidaten dienen geïnteresseerd te zijn hoe men de verschillende functies (wonen, werken, natuur, landbouw, recreatie,…) ruimtelijk kan organiseren en hoe men dit kan doen vanuit een voldoende klimaatbewustheid.

Belangstellenden kunnen zich kandidaat stellen door voor 19 april te reageren.

De omgevingsraad en GECORO van Dilsen-Stokkem heeft een breed spectrum. In de omgevingsraad zullen alle onderwerpen inzake ruimtelijke ordening, milieu, natuur, wonen, duurzame ontwikkeling, energie, klimaat en landbouw aan bod komen. Zo zullen o.a. volgende plannen besproken worden in de omgevingsraad: ruimtelijke beleidsplannen, ruimtelijke uitvoeringsplannen, stedenbouwkundige verordeningen, bosbeheerplannen, klimaatplannen,… .

De GECORO vormt een subcommissie van de omgevingsraad en is bevoegd voor onderwerpen die exclusief op ruimtelijke ordening betrekking hebben (ruimtelijke beleidsplannen, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stedenbouwkundige verordeningen).

Meer informatie is online te vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *