Surfen op de golven van het leven

Primeur voor Vzw ZeZijnZo: Veerle Janssen gaf haar allereerste lezing bij deze vzw. Veerle heeft een warm hart voor ‘Autumn’ kinderen en jongeren.

Veerle Janssen gaf onlangs haar allereerste lezing bij ons: ‘Surfen op de golven van het leven’. “Wij zijn enorm dankbaar getuige te mogen zijn van deze primeur, al zou je het niet zeggen want Veerle heeft dit geweldig goed gedaan. Het was zeer informatief en leerrijk voor ons allen. Wij willen Veerle enorm bedanken om haar verhaal en visies met ons te delen die avond en wensen haar enorm veel succes in de toekomst”, aldus voorzitter Wendy Gerets van vzw ZeZijnZo.

Veerle bracht een waargebeurd verhaal over een gezin dat veel moeilijkheden ervaart door het anders functioneren van hun zoon. Door deze lezing kan men tips en inzichten krijgen hoe een gezin van verdeeldheid, eenzaamheid en verdriet toch terug naar verbondenheid groeit. Hoe moeilijkheden ook mogelijkheden scheppen en hoe men telkens weer de veerkracht kan vinden om verder te gaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *