‘On the Rocks’ nieuwe tak van Botel (video)

Leo en Katy, de uitbaters van Botel Ophoven zijn bezig met de laatste loodjes voor de realisatie van de nieuwste telg binnen hun bedrijf. “We liggen sinds oktober 2018 op onze nieuwe plek aan de Agropolis-site en openen 31 maart ons fietscafé en restaurant”, zo vertelt Katy Stroobants.

Om het qua naam beter te omvatten, kiest men voor Botel Harbour. “Onder die naam vallen al onze activiteiten, zoals Stilsloep, Botel Ophoven en het nieuwe fietscafé en restaurant”, aldus Katy.

Botel heeft gekozen voor enkele lokale partners, waarmee men intensief samenwerkt. “Ondermeer werken we samen met Vinkenbier, Kessthor met biologische wijn, Zorgboerderij Ommersteyn in Rotem, Envirotect clean air solutions, HHP en Psio, Pleunis Mushrooms en Brouwerij Cornelissen uit Opitter.”, zo vervolgt Katy Stroobants.

Tijdens de open dag op 31 maart kan men kennis maken met Botel Harbour, haar bedrijven èn haar partners. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld kussens mee te brengen om te reinigen, kan men een psio bril opzetten en dit beleven, is er een andullatiemassage, biologische paddestoelen, streekbieren en biologische wijnen.

De Open Vlootdag van 11.00 tot 17.00 uur biedt ook de mogelijkheid om een stukje te varen en kennis te maken met de nieuwe locatie op de Agropolis-site, aan de Maas in Kessenich.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *