Kruispunt Malta/Hoogstraat in Bree tijdelijk afgesloten

Op maandag 25 maart 2019 (datum onder voorbehoud van het weer) wordt de asfaltlaag van kruispunt Stationswal en Malta in Bree opnieuw aangelegd. Hiervoor moet de aannemer de kleine ring tijdelijk onderbreken. Het goede nieuws is dat de werken maximaal één dag in beslag zullen nemen.

Gedurende deze periode blijven alle handelaars gewoon bereikbaar. Je zal hier in sommige gevallen wel tijdelijk een andere route voor moeten nemen.

Zo zal de Hoogstraat enkel te bereiken zijn via de ventweg op de Stationswal en wordt Malta doodlopend. De Witte Torenwal is enkel bereikbaar via de Witte Torenstraat.

Voorafgaand aan deze werken wordt aan de ingang van de Hoogstraat de klinkerverharding hersteld. Om deze herstelling de kans te geven om zich goed vast te zetten, gaat dit gedeelte voor enkele dagen dicht. Deze werken worden uitgevoerd op vrijdag 22 maart 2019 . Tijdens de markt is de ventweg bereikbaar via de ingang ter hoogte van Brusten. Auto’s kunnen hier in de voormiddag in en uit rijden. Vrijdagnamiddag wordt dit de ingang voor het centrum en de parking tot dinsdagmorgen 26 maart 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *