Ook Maaseik gaat werken op afspraak

Stadhuis Maaseik gemeentehuis

Om in de toekomst zaken op het stadhuis van Maaseik te kunnen regelen, zullen inwoners een afspraak moeten maken.

In navolging van buurgemeente Kinrooi, gaat ook Maaseik binnenkort werken met een afspraakmechanisme. “Op deze manier willen we een betere service gaan verlenen en nodeloze wachttijden vermijden”, aldus burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik.

Concreet wil dit zeggen dat er voor gemeentelijke diensten die meer tijd in beslag nemen, een afspraak gemaakt moet worden. Voor zaken die snel afgeleverd kunnen worden, zoals het afhalen van documenten, kan men nog steeds zonder afspraak terecht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *