Parking Witte Torenstraat aan voormalige T.I.S.M. in Bree gesloten

De sloopwerken aan de oude gebouwen van het voormalige T.I.S.M. in Bree vorderen goed. De kant van de Witte Torenstraat is weldra aan de beurt. Omwille van veiligheid gaat de parking in de Witte Torenstraat dicht vanaf 25 maart tot en met 30 april. De aannemer voorziet hiervoor de nodige signalisatie in het straatbeeld.

Aangegeven wordt rekening te houden met dit gebeuren en te parkeren op een andere parking in de buurt of in de ondergrondse parkeergarage. In de straten van de blauwe zone dient men steeds een parkeerschijf te leggen voor twee of één uur, om een boete te vermijden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *