Money time komende zaterdag bij vc GREENYARD Maaseik

Twee speeldagen ver in de Champions Final Four. Even recapituleren: Maaseik wint van Menen, Menen wint van Aalst. En Aalst wint van Roeselare. Voilà, de pikorde is duidelijk, toch?

Nee hoor, die logica voor beginners klopt van geen kanten, en al helemaal niet in de play-offs van het volleybal. Er hoort immers nog een 4e uitslag in dat rijtje: Roeselare wint van Maaseik… En zo is de cirkel weer rond, zijn we weer helemaal bij het begin: iedereen wint van iedereen. Voorlopig.

Zolang iedereen zijn thuismatchen blijft winnen, blijft alles dicht bijeen. En dan kan je maar best géén puntje weggeven in eigen huis en wél een puntje meegrissen op verplaatsing. Volgens déze logica zitten de spelers uit Maaseik perfect op schema. Net zoals Aalst…

Komende zaterdag krijgen ze datzelfde Lindemans Aalst over de vloer. Eén zekerheid: het wordt weer wat lastiger om niets weg te geven: die ajuinen komen zelfs voor méér dan een puntje!

Wij herinneren ons nog goed hoe gretig en energiek zij de Maaseikenaren in november in de eigen STEENGOED Arena naar de keel grepen en hoe het team toen álles uit de kast moest halen om de meubelen te redden. Begin februari, in Aalst, kregen ze zelfs een pakje rammel.

Aalst heeft zich dit seizoen écht tussen de groten genesteld. Dit ambitieuze team wil héél graag naar de finales van de play-offs. Maar ach, dat willen de spelers uit Maaseik zélf toch ook, of niet? En ook ‘in de Vlaanders’ wil iederéén dat graag.

Kortom: er staat zaterdag behoorlijk wat op het spel! Bij winst komt GREENYARD Maaseik halfweg de play-offs sowieso alleen op kop en sluipen we weer iets dichter naar hun doel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *