ZeZijnZo tweede in wedstrijd PXL Vrijwilliger van het jaar

Met 17.000 weergaven en 1006 like’s is vzw ZeZijnZo uit Bree tweede geworden in de wedstrijd PXL Vrijwilliger van het Jaar. Boven de Wolken werd eerste.

De Breese vzw ZeZijnZo, voor ouders van kinderen met een beperking, was één van de genomineerde vzw’s voor de PXL Vrijwilliger van het Jaar-prijzen. “We zijn super blij met de tweede plek”, zo reageert Wendy Gerets van de vzw ZeZijnZo.

Het was de bedoeling dat de organisatie like’s kreeg op een video op Facebook. Naast vzw ZeZijnZo behoorden Stad en OCMW Hasselt, het LEONHuis, vzw Boven de Wolken, ADO Icarus Hasselt, GO!voorwater, De Oever, Resett vzw, HuisvandeMens, Regenbooghuis Limburg, De Brug Hasselt en het Centrum voor Basiseducatie bij de genomineerden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *