Niels Van Eygen kandidaat Vlaams parlement

De twee voorbije jaren heeft Niels Van Eygen uit Kinrooi gewerkt als raadgever binnenlands bestuur op het kabinet van Liesbeth Homans. Van Eygen zal op 26 mei meedoen aan de verkiezingen voor het Vlaams Parlement. “Ik heb al zelf mee mogen werken aan een beter Vlaams beleid, dat wil ik graag vanuit het Vlaams Parlement gaan doen”, aldus de politicus uit Kinrooi.

“Ik wil ons land en de regio klaarmaken voor de toekomst want er komen veel uitdagingen op ons af. Een land dat flexibel inspeelt op die uitdagingen komt als winnaar uit de bus. En laat ons winnaars zijn in plaats van te kiezen voor middelmaat”, aldus Van Eygen.

De jonge Kinrooise politicus staat bij N-VA op de lijst. “Ik wil graag werken aan een gunstig ondernemersklimaat met lagere lasten en meer jobs, lagere personenbelastingen zodat de koopkracht verder blijft stijgen, een warme en sociale samenleving met extra aandacht voor mensen met een beperking, een efficiënte overheid met gezonde overheidsfinanciën en vooruitgang door slimme digitale technologische toepassingen”, zo vertelt Niels Van Eygen.

“Als jongeling wil ik me ook focussen op singles, starters en studenten. Zij staan aan het begin van nieuwe uitdagingen en verdienen dan ook alle steun. Daarnaast staan ook de Limburgse dossiers voor mij centraal zoals de mobiliteitsknoop. Voor ons is de verbinding van het Maasland met het centrum van de provincie en Vlaanderen een topprioriteit”, zo besluit Niels Van Eygen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *