Politie zoekt getuige achtervolging in Horn

Politie

De politie is op zoek naar een getuige van een achtervolging. De man zou zelf bijna zijn aangereden door een van de verdachten tijdens deze achtervolging, die vandaag heeft plaatsgevonden.

De achtervolging tussen de politie en de inzittenden van een witte bestelbus ontstond op donderdag 28 maart rond 07.00 uur op de Haelerweg in Horn. Uiteindelijk reed de bestuurder zich vast in een grasveld aan de Groezeweg in Buggenum. In totaal zijn er vier mannen aangehouden. In verband met onderzoek kan de politie nog niet meer informatie over de zaak naar buiten brengen

De politie is op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige. Een jonge man met zwarte rugzak zou aan de Buggenummerweg bijna zijn aangereden door de bus. De man moest letterlijk opzij springen om een aanrijding te voorkomen. De politie zou deze man graag spreken.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *