Man van 34 uit Bocholt komt om het leven bij verkeersongeval

Politie Carma

Bij de kruising van de Heikantstraat met de Grote Baan in Ellikom gebeurde donderdagavond een ernstig verkeersongeval. Een 34-jarige man uit Bocholt liet daarbij het leven en een 23-jarige Genkenaar raakte zwaargewond.

Het dodelijke ongeval gebeurde omstreeks 21u40. Twee wagens botsten bij de kruising van de Heikantstraat met de Grote Baan. Een van de wagens kwam rechts van de rijbaan tot stilstand tegen een geparkeerde bestelwagen. Twee personen moesten uit de wagen bevrijd worden door de brandweer. De 34-jarige passagier uit Bocholt en de 23-jarige Genkse bestuurder werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De passagier bezweek enkele uren laten aan zijn verwondingen. De andere wagen kwam links van de rijbaan tegen een elektriciteitspaal terecht. De bestuurder van deze wagen, een 25-jarige man uit Hechtel-Eksel, liep lichte verwondingen op.

Het parket liet een verkeersdeskundige ter plaatse komen om de precieze omstandigheden te onderzoeken. De wagens werden gerechtelijk getakeld. De Grote Baan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *