Achter de coulissen van het Limburgse fietsroutenetwerk

Jaarlijks vindt op de derde dinsdag van maart de Nacht van de Geschiedenis plaats over heel Vlaanderen. Dit jaar is het thema ‘Meesterschap’. Het Davidsfonds van Dilsen-Stokkem koppelt aan het thema een kijkje achter de schermen van het Limburgse fietsroutenetwerk.

Uitvinder van het Limburgse fietsroutenetwerk, Hugo Bollen, leidt de aanwezigen dinsdag 19 maart rond achter de coulissen van zijn geesteskind. Zijn boeiend verhaal wordt afgewisseld met een meesterlijk optreden van fiets- en circusacrobaat Arne Pirloz.

Het programma start om 20.00 uur aan Hotel Beau Séjour in Lanklaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.