Getuigen gezocht van poging overval cafetaria

Politie

De politie zoekt getuigen van een poging overval van een cafetaria aan de Sint Odastraat in Weert zondagavond. Daarbij raakte niemand gewond.

Rond 21.15 uur kwam een onbekende man een cafetaria binnen en wilde geld uit kassa hebben. Dit is niet gelukt en hij ging er zonder buit vandoor. De verdachte is vermoedelijk gevlucht op een witte fiets. Agenten hebben in de omgeving uitgekeken en er is via Burgernet een oproep gedaan voor getuigen. Het signalement van de verdachte betreft: een getinte man, die een capuchon en sjaal droeg. Daarnaast had hij een gele tas bij zich.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen op die de verdachte hebben gezien om zich te melden via 0900 – 88 44 of het digitale tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000. De politie vraagt ook nadrukkelijk of getuigen die de verdachte in de directe omgeving van de cafetaria voorafgaand aan de poging overval hebben gezien om zich te melden.

Getuigen gezocht
Heeft u meer informatie?
Laat het weten via het tipformulier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.