Groepslessen in Basic-Fit Maaseik met live pianomuziek

Afgelopen weekend, op 16 en 17 maart, vond er een groepslessenfestival plaats in Basic-Fit Maaseik, dit ten voordele van het goede doel Kom op Tegen Kanker. Het was een geslaagd weekend waar iedereen genoten heeft van sport en plezier.

Op zaterdag kwamen groepslessen zoals yoga en BodyCombat aan bod. Het hoogtepunt van die dag was uiteraard onze pilatesles, gegeven door instructrice Stacy Thomas op live pianomuziek, gespeeld door pianist en componist Daniel Verstappen. Een primeur. Ook op zondag werden de deelnemers verwend met groepslessen. Er was een aanbod van dance aerobics, body jam, grit, spinning en bodypump. Tussendoor werden de deelnemers verwend met allerlei hapjes en drankjes.

Daarboven konden alle deelnemers opnieuw genieten van een speciale piano-act van Daniel Verstappen.

Hoeveel er bijeen is gehaald voor het goede doel wordt eind deze week bekendgemaakt, omdat de organisatie van deelnemers en sponsors nog een bijdrage verwachten. Maar de kaap van 900 euro is sowieso bereikt.

Foto: Roy Terium

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.