Infomarkt schoolomgeving Kinrooi

Op woensdag 27 maart is er het tweede infomarktje over de plannen voor de verkeersveilige schoolomgeving in Kinrooi. Alle geïnteresseerden kunnen vrij binnenlopen van 18.00 tot 21.00 uur in het cafetaria van sporthal de Schans.

De plannen zijn ter plaatse te bekijken en medewerkers van Fluvius, de ontwerper en het
gemeentebestuur zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en om eventuele suggesties te bespreken en te noteren.

Ontwerper André Moens (Buro LST) – zal om 19.30 uur het plan uitvoerig presenteren. De afkoppelingsdeskundige van Fluvius zal vervolgens de rioleringswerken en de gevolgen voor de buurtbewoners toelichten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.