Jumbo Stramproy maandagavond uitzonderlijk gesloten

Supermarkt Jumbo in Stramproy zal aanstaande maandagavond de deuren kortstondig sluiten. “Vorig jaar hebben we een grote stroomstoring gehad. De oorzaak van deze stroomstoring was een deels ontplofte meterkast. Nu is het tijd om de complete meterkast te gaan vervangen zodat we helemaal zeker zijn dat dit geen tweede keer gebeurt”, aldus eigenaar René Puts.

Dinsdag zal de supermarkt in de loop van de dag weer openen. “Er wordt vanaf 18.00 uur de hele avond en nacht doorgewerkt, maar we weten niet exact hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren, dus we weten ook niet hoe laat we dinsdag precies zullen gaan openen”, aldus Puts.

Via social media zal de supermarkt de klanten op de hoogte houden van de vorderingen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *